#LeftenanZana

#LeftenanZana is trending on Twitter. Popular tweets on #LeftenanZana.
See top twitter trends from Worldwide.

Hensem
@i_syawal3
Kalau drama #LeftenanZana Tak dapat award tak tahu nak cakap apa. Speechless! Drama Terbaik Abad ini! @jannanick95 You've played a good role. Congratulations πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘
15 Mar, 02:04 PM UTC
alia
@aliaaaaaaaax
paling best #LeftenanZana ni, everyone starting to notice janna nick!!! she’s such a brilliant & great actress, pembawaan watak & imej & everything sangat on, (almost perfect) & perfect di mataku! she’s deserved to be loved, respect, and kami bangga dengan beliau #TeamZana
15 Mar, 12:59 PM UTC
Q
@_puteriazieka
I’m crying 😭 Left Raz was from a broken family and she through a hard life. sad endingg #LeftenanZana
15 Mar, 02:05 PM UTC
Mieyyy__πŸ’
@AbdullahMimiey
Endingggg 😭 @jannanick95 #TeamZana #LeftenanZana Mieyyy__πŸ’'s photo on #LeftenanZana
15 Mar, 02:04 PM UTC
f4tih4
@nfatiha494
tiada misi terlalu sukar tiada pengorbanan terlalu besar pahlawan negara pergimu disanjung hilangmu dikenang jasamu kekal abadi bersama kemerdekaan negara ini #LeftenanZana @jannanick95
15 Mar, 02:04 PM UTC
Adam Lallanalwee
@shkae__
Thankyou for the patriotisme drama and a very good contains you and your team did on #LeftenanZana . A great ending and hope there's more to come from you, abg jinggo and your team. again, thankyou πŸ™β€ @sheilarusly @tv3malaysia
15 Mar, 02:04 PM UTC
hzwntb
@nrhwnq
Raz mati. Operasi gagal. Ending sedih la #LeftenanZana πŸ˜” https://t.co/tVvHN1o711
15 Mar, 02:00 PM UTC
Hensem
@i_syawal3
Last episode kita dapat pengajaran: 1. Jangan benci org, takut tu jodoh kita. 2. Your enemy will be your friend or bff. 3. Don't backstab/rampas milik kawan. 4. Suami terima balasan atas kelakuan. 5. Move on. 6. Nak jd atm kena fit mental & physical. Tq, #LeftenanZana
15 Mar, 02:09 PM UTC
をダムくん@150819
@aadamworks
The whole family disappointed in explosion shows in #LeftenanZana πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
15 Mar, 01:55 PM UTC
Sotong_Terbang13
@Sotong_Terbang2
The heck RAZZZZZZZZ 😭😭😭😭😭 #LeftenanZana #TeamZana
15 Mar, 01:57 PM UTC
β™›πŸ¦„Bonda MAA & RM β™›πŸ¦„
@Zara_Syed
Walaupun Raz tu annoying dalam episod-episod sebelum ini, tapi dapatlah kita fahami bahawa dia kurang kasih sayang keluarga, jadi mungkin itu penyebab dia asyik nak marah. Dah nampak dia ada baiknya juga episod akhir ni, tiba-tiba mati pula wataknya -_-β€œ #LeftenanZana
15 Mar, 02:08 PM UTC
Abell
@missbonia
Diakhiri dgn air mata 😒 #LeftenanZana
15 Mar, 02:03 PM UTC
alia
@aliaaaaaaaax
AAAAAA NANGIS 😭😭😭😭 ok paling sedih hidup adalah raz, im sorry for hating you, raz #LeftenanZana
15 Mar, 01:59 PM UTC
Sotong_Terbang13
@Sotong_Terbang2
Bye Raz,bape episod je ko kwn dgn zana 😭 #LeftenanZana #TeamZana
15 Mar, 01:58 PM UTC
syaamaris
@marissya1202
Sad ending..mmg terbaik...tak trlalu focus kpd cinta..tapi lebih kpd pengorbanan..nama pun citer tentera..kannn...#LeftenanZana
15 Mar, 02:07 PM UTC
ai25.jnfc675
@ailyn675
tabik hormat to u @jannanick95 ! bwk watak zana dgn baik!!!!!! nxtweek dh xde zana😒....nnt bt drama yg xde ending boleh x??πŸ˜…rindu laa 😩😩😩alaaa no more zana #LeftenanZana #TeamZana
15 Mar, 02:10 PM UTC
haslina hassan
@linajamil28
Oh My! This is so sad 😭 Raz dah takde #LeftenanZana
15 Mar, 01:59 PM UTC
baby
@jiminchimieniee
This drama is da best! Tak cliche , but the ending 😭😭 sedeh la #LeftenanZana
15 Mar, 02:05 PM UTC
NΞ”ZIRΞ”H ISΞ” ‏
@MissNazira
Sedihnyaa last episode ni, tak puasss #LeftenanZana
15 Mar, 01:58 PM UTC
Scha Ramli
@schaaramli_
Ya Allah zana jerit je @jannanick95 airmata ngalir weh. 😭 Raz! @tunkuhanis Kenapa tinggalkan kami saat akhir. 😭😭😭 #LeftenanZana @TokSidangJinggo @sheilarusly
15 Mar, 01:59 PM UTC
Nat
@NatRomanoff64
YA ALLAH RAZZZZZZZZZZ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 #LeftenanZana .
15 Mar, 01:57 PM UTC
Sotong_Terbang13
@Sotong_Terbang2
Weyh,raz meninggal ke? Weyhhhhh 😭 #LeftenanZana #TeamZana
15 Mar, 01:56 PM UTC
Nanamilo
@Milo_Sotong
Raz terkorban ? Kenapa weii 😭 #LeftenanZana
15 Mar, 01:58 PM UTC
Fikz Kazz
@TopFikz_JNFC753
Tiap drama mesti mengalir air mata @jannanick95 #LeftenanZana
15 Mar, 01:58 PM UTC
Siti Fatimah
@msjamaluddin
agak tergantung. Sepatutnya dia tunjuk la parents leftenan Raz pergi pengebumian tu, fokus kat depa sbb LR baru lepas gaduh dgn parents dia. At least sebelum LR keluar rumah balik ke camp dia dtg la minta maaf kat parents dia. Baru ada contoh moral yang baik. #LeftenanZana
15 Mar, 02:05 PM UTC
NAJHAN_JNFC808
@Najhan30320953
Sedih part last je..... Yang lain aku masih x puas hati........#LeftenanZana #TeamZana
15 Mar, 02:04 PM UTC
Ms. Syiera πŸ‡²πŸ‡Ύ
@missarra312
Penghormatan terakhir untuk leftenan Razlina #LeftenanZana
15 Mar, 01:58 PM UTC
Nor Alysa bte Addy Nor Ali
@nrrlysa
Why!!!raz mati😭 #LeftenanZana
15 Mar, 01:59 PM UTC
nh
@nrhikmxh_
pemergian raz sumpah terasa😭 ending diaaa sedih bai #LeftenanZana
15 Mar, 02:04 PM UTC
𝑺𝒖𝒉𝒂𝒏𝒂 𝑻𝒂𝒋𝒖𝒍 𝑯𝒂𝒔𝒔𝒂𝒏
@xSUHANAx
untuk aku cite #LeftenanZana ni best je sbb aku tgk dari episod 1. so aku phm cite die. apa korg ingt army tak ade mslh keluarga, mslh cinta? diorg pom manusia normal mcm kite la.
15 Mar, 02:04 PM UTC
piey_JNFC792_
@Pieyjah971128
alaa sedeh la part niπŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯ #Leftenanzana #TeamZana #jannanick @jannanick95 piey_JNFC792_'s photo on #LeftenanZana
15 Mar, 01:59 PM UTC
-Nurul Shafiqah-
@pieqamazlan
Sad ending 😭😭😭 Jarang drama melayu sad ending.. Selalunya happy ending tapi #LeftenanZana ni sad ending pulak 😭😭😭 @iamredzarosli @jannanick95
15 Mar, 02:08 PM UTC
QiuQiu
@PrincessQiuQiu
salute utk pasukan keselamatan negara. wpun dorg ni nmpak gagah berani tp dorg pun insan biasa ada perasaan 😭 #LeftenanZana
15 Mar, 02:00 PM UTC
Farhana Othman
@Tasbih_Chenta
Tearful & pride ending #LeftenanZana Terima kasih pahlawan negara πŸ‡²πŸ‡Ύ
15 Mar, 02:05 PM UTC
πŸ’ž Nysaa πŸ’ž
@NysaaAhmad
Jasamu kekal abadi bersama kemerdekaan negara ini. 😭 #LeftenanZana
15 Mar, 02:02 PM UTC
specialisthh
@nhdbtr
there are Para...skuad elit...latihan pon bukan main2 #LeftenanZana
15 Mar, 02:00 PM UTC
S Y A Z W A N I
@shin_wanie
Mesti ramai giler yg nangis tengok citer #LeftenanZana malam nie sbb Raz mati 😭 and sedih giler tengok Zana nangis sebab dia bersalah suruh Raz pergi check
15 Mar, 02:25 PM UTC
Nanamilo
@Milo_Sotong
Jap2 apa jadi ngan faiz n tisha ? πŸ˜‚ #LeftenanZana
15 Mar, 02:12 PM UTC
Tira
@mynamaistira
#LeftenanZana Episode akhir yang sayuπŸ˜” Takziah buat ahli keluarga wira-wira negara. Jasa mereka tiada tandingannya. ❀
15 Mar, 02:04 PM UTC
pepiah gandum
@nuralz
Respek kepada wira-wira negara yang berkorban menjaga negara. Berjauhan dengan keluarga dan setiap langkah keluar mereka dari rumah sentiasa dianggap langkah terakhir... #LeftenanZana
15 Mar, 02:05 PM UTC
MiszNana
@misznana7
Kesian Raz #LeftenanZana #TeamZana @jannanick95
15 Mar, 01:59 PM UTC
FarahSuzuran
@farahsuzuran96
Dulu aku paling benci raz but now sedih do dia mati #LeftenanZana #TeamZana
15 Mar, 02:05 PM UTC
mynyπŸ™
@myny_sotong
Sedihnya Raz mati 😭😭😭 #LeftenanZana
15 Mar, 02:04 PM UTC
πŸ’ž Nysaa πŸ’ž
@NysaaAhmad
Pengorbanan anggota keselamatan tiada ternilai. #LeftenanZana
15 Mar, 01:59 PM UTC
bahenol
@caliph_pppp
jarang cerita melayu sad ending. 😒 #LeftenanZana
15 Mar, 02:04 PM UTC
Nur Alin Lee
@alinNAR1
Dedikasi utk pejuangΒ² Angkatan Tentera yg terkorban dalam menjaga keamanan negara πŸ’”πŸ’”πŸ’” Tiada misi terlalu sukar. Pahlawan negara; Jasamu disanjung, Pergimu dikenang. 😭 Dedikasi utk arwah abah, mantan Tentera Darat Malaysia. #LeftenanZana
15 Mar, 02:04 PM UTC
wanayusof90
@aishahyusof90
#LeftenanZana terbaikkk @jannanick95 tahniah kerana berjaya membawa watak yang ditunggu tunggu rakyat malaysia.. wanayusof90's photo on #LeftenanZana
15 Mar, 02:40 PM UTC
ai25.jnfc675
@ailyn675
yeayy #TeamZana pun join utk last episode #LeftenanZana ! β™₯️ @jannanick95 ai25.jnfc675's photo on #LeftenanZana
15 Mar, 02:12 PM UTC
Nanamilo
@Milo_Sotong
@Najhan30320953 Hohhh lupa nk Jimat πŸ˜‚ #LeftenanZana
15 Mar, 02:19 PM UTC
-NHAM-
@husna2291
Ayah once said "Bila awak masuk badan beruninform ni ibarat awak sign surat mati". Thank you #LeftenanZana for a good drama. #AkuAnakPolis
15 Mar, 02:05 PM UTC
aysha.
@ayshaarifin
Yang berani akan tewas dahulu. Dari awal asyik menyampah dgn Raz tapi ep last, 😭😭😭😭 #LeftenanZana
15 Mar, 02:04 PM UTC
ana scha
@shahana_nurul
I wish ,I can watch another season for #LeftenanZana maybe in next year. Dear @jannanick95 pls notice this ! U're so amazing sister. I cannot brain how struggle you're for this drama. From this drama we can take a lot of as a lessons. #LeftenanZana
15 Mar, 02:24 PM UTC
izreen_erin
@ErinIzreen
Pahlawan negara, Pergimu disanjung, Hilangmu dikenang, Jasamu kekal abadi #LeftenanZana
15 Mar, 02:05 PM UTC
Intan Farhana
@jnfc826
Bai Zana. Thanks telah menghiburkan kami sepanjang 16 episod. #LeftenanZana #TeamZana
15 Mar, 02:04 PM UTC
🌷
@tolipsorange
β€œDuit tak boleh beli keamanan negara” Kenapa Leftenan Raz @tunkuhanis9 matiiii. Sedih nyeee 😭 Lagi sedih bila tengok @jannanick95 jerit jangan tutup mata & mengucap syahadah 😭😭😭 #LeftenanZana #LeftenanRaz ❀️ 🌷's photo on #LeftenanZana
15 Mar, 02:40 PM UTC
Nisaa
@nisajeffrey93
last ep part last n ep plg menyentuh hati, dan rasanyaaa agak sukar untuk move on..😭 good bai Left Zana❀ #TeamZana #LeftenanZana
15 Mar, 02:22 PM UTC
ANG
@kunanti_putri
#LeftenanZana kenapa ending buat saya menangis😭.
15 Mar, 02:05 PM UTC
Ku Neng
@naningfarahanim
Terbaik la cter #LeftenanZana Plot twist hbis,,,pengorbanan anggota beruniform,saluteπŸ˜‡
15 Mar, 02:05 PM UTC
nrftn
@Nor_Fatyen
Allahu, memandangkan ada ahli keluarga tentera, bila tngok Leftanan Raz meninggal kena bom, mmg air mata ni laju jaa turun 😭😭 . Mmg xboleh tahan dah nangis terusssss 😭 #LeftenanZana
15 Mar, 02:04 PM UTC
mir⚑️
@amirulfitrii_
Raz #LeftenanZana yo, bukan raz @sterling7πŸ˜‚
15 Mar, 01:59 PM UTC
sarimah_sarif
@imah67
Bila kita tgk character raz ni - pembuli, sentiasa cari salah orng, mmng dpt agak she ni spt ada sesuatu missing in her life, kasih-syg. And when she found someone whom she can rely, a friend like zana..she lost her life n zana pulak kehilangan kwn..so sad #LeftenanZana tamat!
15 Mar, 02:24 PM UTC
jahh
@hmiza_an
Walaupun Ku berdiam Masih Ku berapi Kau Tak kenali Siapa Aku sebenarnya Aku Hanya menunggu saatku Takkan Ku terburu buru Ku Tahu kekuatan diriku Tiada Siapa yang kan menumpasku #LeftenanZana πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
15 Mar, 02:35 PM UTC
Rosnah@ ros
@Rosnahros2
@myny_sotong Mng sedih awak..patutnya crita ada lagi #LeftenanZana mcm tu je abiss😌
15 Mar, 02:10 PM UTC
Sotong_Terbang13
@Sotong_Terbang2
Kesian kat raz 😒 #LeftenanZana #TeamZana
15 Mar, 01:38 PM UTC
Nanamilo
@Milo_Sotong
@njline Hahahahaha πŸ˜‚ #LeftenanZana
15 Mar, 02:18 PM UTC
Nanamilo
@Milo_Sotong
@hudamarquez93 Kan 😊 #LeftenanZana
15 Mar, 02:20 PM UTC
ai25.jnfc675
@ailyn675
musuh boleh jd kawan 😒 #LeftenanZana #TeamZana
15 Mar, 02:19 PM UTC
N
@nadiooo97
adoii kenapa la ending dia rush sangat 😑 dah tu mcm tergantung pulak banyak benda tak terjawab. bukan nak kutuk, tapi jarang la ada cerita melayu yg buat aku berminat nak tengok #LeftenanZana
15 Mar, 02:44 PM UTC
Anazpeace
@Anazpeace1
Raz meninggal dunia..itu pengakhiran yg paling mengejutkan...#LeftenanZana
15 Mar, 02:21 PM UTC
MAYA-158jn
@ciksederhana_my
"Berakhirlah sudah..kisah kita..🎢🎢" Maka..tamat sudah kisah #LeftenanZana "we can do this." Awak sentiasa bsemangat, awak bg semangat..awak jugaklah semangat kami sepjg 16 Episod. we did a great job..!! Alhamdulillah. Selamat tinggal Left. Zanariah ❀️ #TeamZana @jannanick95 MAYA-158jn's photo on #LeftenanZana
15 Mar, 02:40 PM UTC
TheBestCloserShow
@BestCloserShow
@realDonaldTrump #BBB19 #Repost #SaveODAAT #riodejaneiro #NewZealand #Suzano #PrayForNewZealandMoslem #MakelarDoaDitangkapKPK #BuenViernes #LeftenanZana #prayfornewzealand #tbt #IdesOfMarch https://t.co/NIK0CI08pi
15 Mar, 02:37 PM UTC
aimi
@aimhzli_
Uyyo askar jurutera dirajaaa , okay aku semangat ked lepas tgk #LeftenanZana https://t.co/w1RlG2Gbz6
15 Mar, 02:36 PM UTC
Isya
@nurulisya24__
Raz mati😭😭 #LeftenanZana
15 Mar, 02:47 PM UTC
QM_Munirah
@MunirahQm
#leftenanzana QM_Munirah's photo on #LeftenanZana
15 Mar, 02:47 PM UTC
πŸ‘§
@qurratuainnnnnn
Sedihnya, Raz mati 😭😭😭 #LeftenanZana
15 Mar, 02:46 PM UTC
hoseok's sunshine β˜€
@bangtans_ahmey
#LeftenanZana shocking betul ending dia . for raz , you deserve a better life than this . but , siapa sangka , god loves you more . overall , drama paling best aku pernah tengok ! rating from 1-10 ? 9/10 is the best !
15 Mar, 02:46 PM UTC
N
@nadiooo97
anyways its been a great ride through the series. kudos to the team πŸ‘πŸ‘ #LeftenanZana
15 Mar, 02:46 PM UTC
sarah
@sarahiqbal_
mana parents raz tadi? #LeftenanZana
15 Mar, 02:45 PM UTC
SZJNFC7
@safirah_97
#LeftenanZana dah tamat..so fokus undi kat dfkl pulak..tinggal berapa hari lagi
15 Mar, 02:44 PM UTC
CikZue
@Deqaida
Well done @jannanick95 #LeftenanZana terbaikkkk πŸ‘πŸ‘
15 Mar, 02:43 PM UTC
wanayusof90
@aishahyusof90
Siapa sangka yang orang bersemangat itulah yang sanggup berkorban demi negara.. #LeftenanZana
15 Mar, 02:42 PM UTC
CikZue
@Deqaida
Jarang drama melayu ending nya sedihΒ² semunya ending cite yg bnyk pkir harta, cinta dua darjat, cinta tiga segi, kau cerai kau curang,, Tp drama #LeftenanZana ending penuh emosi , Pahlawan Sejati, Korban diri utk Sayangi Negara ,.. Fuhh mmg tabikk πŸ€—
15 Mar, 02:42 PM UTC
nsk
@sshieraaa
Kenapa aku tengok spoiler 😭😭 kesiannya raz 😭😭😭 #LeftenanZana
15 Mar, 02:42 PM UTC
afnhshm
@afiniefinie
#LeftenanZana was the best malay drama tht i ever watched! Kisah pasal friendship, loyalty. Cintan cintun pon tk macam drama melayu yg lain. ❀❀❀❀❀❀❀❀
15 Mar, 02:41 PM UTC
SZA
@YaiAmran
Malaysia trends no.2 #LeftenanZana Tahniah!
15 Mar, 02:40 PM UTC
hadieyna
@hadieynamha
@iamredzarosli tahniah capt haniff #LeftenanZana
15 Mar, 02:39 PM UTC
CikZue
@Deqaida
#LeftenanZana is the best drama fr me..
15 Mar, 02:39 PM UTC
hadieyna
@hadieynamha
@sheilarusly mungkin lpas ni ble kluarkn cerita mcm ni lagi dan bykkan aksi..bknaan tugas2 sbnar anggota tntera kta pd msa skrg ni..team produksi yg hebat..tahniah sis.. #LeftenanZana
15 Mar, 02:37 PM UTC
Aya μ•„μ•Ό
@ddong_ya
Chayok wei. Adik aku lelaki darjah 2 layan leftenan Zana dari episod awal sampai habis πŸ‘πŸ‘ siap suruh aku sambung balik masuk askar πŸ™„ akak ko dah lembik dik, aku suruh dia je masuk askar nanti, terus dia cakap x nak, cita2 dia nak jadi perompak dari dulu lagi πŸ€¦β€β™€οΈ #LeftenanZana
15 Mar, 02:37 PM UTC
Nazeyra
@znazeyra
Sad ending #LeftenanZana but im proud sebab aku adalah anak bekas askar. Raz struggles untuk apa yang dia nak.
15 Mar, 02:37 PM UTC
Im Fine
@ImFine41814512
Sakit erm hati.. Dah lah kene friendzone.. Dye pulak update status "gudluck abgdola".. Fxck moment hanat.. #LeftenanZana #AsalkanDiaBahagia #AWANInews #BacaShinchanAja #MakelarDoaDitangkapKPK #brokenheart #brokenteruk #ABAHP2019 #jiwang
15 Mar, 02:37 PM UTC

See top twitter trends from Worldwide.

ekla Home | Countries | Trends | @eklabot

Trending on Twitter - Worldwide | Argentina | Australia | Brazil | Canada | France | Germany | Italy | Japan | Mexico | Netherlands | South Korea | Spain | United Kingdom | United States

© 2018, ekla.in. All rights reserved. Created on 15 March, 2019 at 02:47 PM UTC. This page will be automatically deleted in 15 days. Reach out to sid@ekla.in.
ekla's service is built on Twitter's APIs. ekla is not affiliated with Twitter, Inc. ekla's service is intended to augment, supplement or enhance the service provided by Twitter at twitter.com.