Raya is trending

Raya is trending on Twitter. Popular tweets on Raya.

Qyscha
@akak_pening
Dr Amalina kahwin 6 GUESTS JE sebab Covid !!! Yang sorang tu majlis nikah dah macam jamuan hari raya sekolah takde SOP
02 Apr, 05:12 PM UTC
Athena
@nadhiwah
so annoyed with these brands using tall Pan-Asian White woman to model your baju raya. excuse me I wanna see that baju on brown skin 160 cm Malay ladies. be realistic la. if you can project how it looks like with & without hijab pun okay. ni leher baju dah la besar macam sampan
02 Apr, 06:29 PM UTC
ѕуαкιя∂σωѕку ⚽️
@syakireusz
Weh jangan jadi stranger, nanti kita tak interact kejap je,nanti raya kita main like post ootd raya memasing🥺😭.
03 Apr, 12:45 AM UTC
Raya and the Last Dragon
 @DisneyRaya
Embark on a quest with Raya and Sisu. Disney’s Raya and the Last Dragon is now available EARLY on Digital with never-before-seen bonus footage. Get it today: https://t.co/PdlI53PReY #DisneyRaya @DisneyRaya's photo on Raya
02 Apr, 03:34 PM UTC
Ponakan Malaikat Izrail
@ainunrozi
-kaya raya tanpa harus kerja keras -goodlooking tanpa perawatan -pinter tanpa harus belajar -mencinta tanpa merasakan sakit hati ketik aamiin untuk mendapatkan semuanya
03 Apr, 12:51 PM UTC
🐧D-23 ♡゙
@0426luvr
🌸 Spring Day With ALLEN 🌸 A cupsleeve event for CRAVITY Allen’s 23rd birthday! By: @0426luvr & @smolallen 📍 Kopi Chuseyo Tanjung Duren Jl. Taman Daan Mogot Raya No.1, Tj. Duren Utara, Kota Jakarta Barat 🗓 April 25, 2021 | 4.30 pm More details on pics below ! @0426luvr's media on Raya">@0426luvr's media on Raya">@0426luvr's media on Raya">https://t.co/A6xcdwRXFq
03 Apr, 11:56 AM UTC
dewi
@dewirosliiiiiii
Belum puasa lagi, tapi set raya heeladina dah keluar 🤭🤭🤭 https://t.co/ZbIQ1tq9DT
03 Apr, 11:32 AM UTC
Alerta me perdi
@AlertaMePerdi
#PERDIDO #GUAYAQUIL Nombre: #BENJI Fecha: 02/04/21 Sector: Norte, Urb. Ciudad Olimpo 4ta etapa Sexo: Macho. Raza: Shitzu. Obsv.: Tiene una una raya blanca en la nuca Contacto: 0986445893 ¡Ayudalo a volver con su familia! #AlertaMePerdí https://t.co/48pcNlA7pb
02 Apr, 07:19 PM UTC
hadif
@muhdhxdif
so excited for puasa and raya this yr hihihi
02 Apr, 03:05 PM UTC
cajeera 🦋 MIMPIMIKA
@Syzira
Mimpimika is not a need, it’s A MUST ✨ for healthy skin before raya 😭☝🏽 https://t.co/Bvpdnh9BNN
03 Apr, 09:34 AM UTC
🌊프항🌊
@Phang_440295
Raya and the Last Dragon - Namaari 🐉 라야와 마지막 드래곤 - 나마리 ⚔️ 장식들은 나름 비슷하게 그렸습니다 으히히 #RayaAndTheLastDragon #Namaari https://t.co/fuzquEvANB
03 Apr, 12:01 PM UTC
𝖖𝖙 𝖎𝖓𝖘𝖞𝖎 masuk asrama🌙
@insyiqash
Dear my beloved mutuals, Thank you so much gais for an amazing and unforgettable 5 months <3333. Siyes takleh lupa semua..take care and belajar rajin ii weh, insyaAllah kalau dipanjangkan umur kita jumpa raya nanti😭😭 btw sorry kalau insyi kurang interct ngan krg😔✌ https://t.co/zvB28OaOHx
03 Apr, 12:05 PM UTC
Camello ™️
@Camello___
Los científicos llevan mínimo dos semanas anunciando que está ocurriendo un repunte de casos positivos y por ende se avecina un mayor número de muertes a causa del Covid19. Ser funcionario público y hacer caso omiso a sus recomendaciones raya en conducta criminal.
03 Apr, 12:45 PM UTC
Syahrul Yasin Limpo
 @Syahrul_YL
Tak ada kata libur untuk pertanian. Karena menyediakan pangan bagi 270 juta rakyat Indonesia tidak bisa ditunda-tunda. Seperti panen raya di OKU Timur, Sumatera Selatan, yang tetap berjalan di tengah libur panjang. https://t.co/8o5zHwXr1r
03 Apr, 12:15 PM UTC
mawad jual GEETA / NIMS
@mwddhzndn
Baju kurung raya warna purple siapa jual? Nak bercorak/lace plsssss harga below RM150 nak tengokkkk
03 Apr, 12:29 PM UTC
AIN❣|SELLER KURUNG DHIA COTTON|
@sasshunnie
@UWUgiftbox Hi thnkyou🤩 dhia cotton kembali lagi dengan corak baru yang fresh dan limited😍 kain english cotton yang lembut tk mudah renyuk sangat selesa digayakan walaupun di rumah😍 ironless pun ada tau🤩 #takpayahgosok get yours now😘raya dah dekat tau🤭 https://t.co/SHRWZxpI9i
03 Apr, 12:10 PM UTC
⚡️میکاسا ⚡️
@mikasa_myah
@raya_nikmaram 😂😂❤️❤️ایشالا یکی بهتر پیدا کنی
03 Apr, 01:16 PM UTC
Mmane Stokie Makhubz
@suzisto
@MP_Maps_ Ke sure o raya a that guy a rekisitseng Mjeswana https://t.co/PcZAwnb1Cb
03 Apr, 01:16 PM UTC
Elliee🌧️
@elliiibasco
BAKIT ako umiyak ng tatlong beses sa Raya
03 Apr, 01:16 PM UTC
Vate tremolina
@VTremolina
@VeroReynes Se habrá cambiado la raya de lado 🤷🏽‍♀️
03 Apr, 01:16 PM UTC
Silvia Garcia
@SilviaYGarciaM
@jhoelherrera A estas alturas tratar de desacreditar a Beingolea con el tema de la Sunedu, raya en la ignorancia o calumnia. Por demás se ha explicado, creo que es guerra sucia. Beingolea es la opción más seria.
03 Apr, 01:16 PM UTC
حسنى
@husna_hasrudin
*tengah usya shopee utk hadiah ayah.. eh kang ni aku yg terbeli ni kang. *tengah carikan ibu baju raya.. eh kang kang ada yg nak kena ni..aku terbeli utk sendiri ni nnt kang
03 Apr, 01:16 PM UTC
Fyra l Heeladina
@FyraAfira
@dewirosliiiiiii Jom bagi dekat orang tersayang 😝 Anyone yang berminat nak order boleh contact saya ya 🥰 Ni contoh one of raya deals 😍 If berminat nak tengok all deals, boleh visit my channel ♥️✨ To order: https://t.co/wJ47YH7T7u Telegram channel: https://t.co/J56x22BgTd https://t.co/ZJTQNFG3iZ
03 Apr, 01:16 PM UTC
Sukri Witwit 🇲🇾
@shufi93
Cepatkan lah vaksin. Aku nak balik raya nanti 😭😭
03 Apr, 01:16 PM UTC
yeskaaa
@yeskaaa_
@DojaCat Watch Raya and the last dragon! 😭
03 Apr, 01:16 PM UTC
AdjiE
@senoadjie70
@risna_rahmat @OfficialAsoppsi @AjengCute16ID @mac4n_utara @Fourtynineone @susyadhi Buat persiapan Bulan Suci Ramadhan juga Hari Raya idul fitri 1442 H
03 Apr, 01:15 PM UTC
Cendana News
@cendananews
Sungai Kahayan Meluap, Rumah Warga Palangka Raya Terendam https://t.co/ZFCNGDd0ag
03 Apr, 01:15 PM UTC
✴︎F E A ❉ 큥의캔디♬ ♥*♡∞:。.。
@kyoongfea
@jongingomm omgg😩😩im gonnaa miss youuuu!!! belajarr leklokk😩😩😩😭😭😭💔cepat balikk boleh raya samaa 🥺
03 Apr, 01:15 PM UTC