Tanya is trending

Tanya is trending on Twitter. Popular tweets on Tanya.



nishnakSPM
@danishkimiii
English : jealous Malay : cemburu Lelaki : oh tanya je
30 Nov, 10:29 AM UTC
鈴木健吾
@Kengo_Suzuki_
【いつも応援してくださる皆さまへ】 この度、ワコール女子陸上競技部の一山麻緒さんと入籍致しましたことをご報告させて頂きます。 https://t.co/E38wqe89pn
01 Dec, 05:01 AM UTC
Syed Saddiq
 @SyedSaddiq
Jumpa PM 3 kali dah. Tanya soalan kepada Menteri di Parlimen, berkali-kali dah. Konon nak settle luarlah, boleh handlelah. Mana duit Parlimen Muar? Parlimen kerajaan dapat sampai RM5 juta. Muar dapat kosong. Saya dah meluat dengan janji kerajaan nak berlaku adil. @SyedSaddiq's photo on Tanya
30 Nov, 07:30 AM UTC
COLLE
@collegemenfess
[cm] Kalian sering dinotis dosen untuk ditanya-tanya gitu nggak? https://t.co/g96BJECZpH
01 Dec, 04:36 AM UTC
Mohamad Susilo
 @susilo
Herry IP: Lu gimana ceritanya dipanggil Minions? Kevin: Tanya BL Koh. Bingung juga. Eh Naga Api dari mana itu? (Yang mau kasih caption lain, silakan...) #IBF2021 #BWFWorldTourFinals2021 Foto: PBSI @susilo's photo on Tanya
30 Nov, 11:37 AM UTC
𝐂♕🌙| kinda ia
@itsjjknunaa
gais, posisi bts di mama itu emg masih no 1 but gap terus menurun lho. bangtan udh 3 kali berturut-turut dapetin wwfc, masa tahun ini mau lepas pialanya gt aja? kl masih bingung buat vote jgn malu buat tanya - tanya, kl blm pernah ikutan jgn takut merasa tertinggal —
01 Dec, 04:05 AM UTC
unggei
@thezznsr
@fedtriyahya pergi satu kenduri ni, mai mak cik tanya dah habis ka? Beria aku jawab, oh saya dok belajaq lagi sekarang tengah cuti semester. Makcik tu kata, dak la ni hang dah habis makan ka belum? Aku nak duduk makan pulak. 😭😭😭
30 Nov, 08:21 AM UTC
yonkou
@rswaaaan
Jangan tanya kenapa berubah, liat ultramen kalo berubah berarti ada masalah.
01 Dec, 12:05 AM UTC
Marina Ibrahim
@Marina_Ibrahims
Astagha.. Aku ni bukan peminat bola, kau tanya nama pemain JDT pun aku tak tahu. Tapi tak bermaksud aku tak berbangga jadi anak Johor. Ginilah nasihat aku, bila kalah be professional. Jangan jadi budak2 bila main kalah “Aku tak kisahlah..sambil tunjuk mainan dia yg lain” https://t.co/i6DEJztZ2b
01 Dec, 03:25 AM UTC
Lim Guan Eng
 @guanenglim
Ada yang tanya kenapa saya batalkan projek HSR KL- Singapura. Eh... bila pula saya dalam Kabinet Kerajaan PN & BN? Tolong sikit bantu cari pelanduk dua serupa saya ni, nanti saya belanja satu like. @guanenglim's photo on Tanya
01 Dec, 04:25 AM UTC
winey
@ohmnonv
@convomf di rumah. papamu tuh sebenernya fiksi nak, tapi tbtb mama liat papamu ada di kamar mama, pas mama tanya katanya dia jadi nyata buat jaga mama. keren kan nak
01 Dec, 04:14 AM UTC
Phiballs Union
@PhiBallsUnion
Web - https://t.co/P6303wI3m6 update //News about Birthday Support projects from @GravityOfGulf and @GulfKanawut_KFC ❤️🤍✨ 🖇 https://t.co/UVrH092eBW #GulfKanawut @gulfkanawut https://t.co/4MtZ2UhUIb
01 Dec, 05:17 AM UTC
`Ⓟgz 🌻||| รอพิจียงเลิกขายรองเท้า
@PgzGiiez
มาแบบ งงๆ 55555 @gulfkanawut #GulfKanawut https://t.co/bKn4VEiR8z
01 Dec, 02:52 AM UTC
أبو مريم
@tumbukrusuk
Anak saya umur 7 tahun. Anak saya tahu bumi itu sphera. Anak saya juga tahu Allah meninggi di atas Arasy Dia yang Agung Anak saya tak pernah tanya kalau bumi ini sphera macam mana Allah meninggi di atas Arasy sendiri cipta kekeliruan, sendiri apply kat orang lain.
01 Dec, 04:23 AM UTC
Alis
@chogiwabois
IDOL LO SE EFFORT INI GAK GUE TANYA https://t.co/irB9o2mQAP
01 Dec, 06:06 AM UTC
กท.
@giftenx_
อะไม่ได้พูดเล่น คนเข้าออกถ่ายรูปตชอดเวลา😂😂 @gulfkanawut #GulfKanawut https://t.co/7BjqpjxqKW
01 Dec, 04:36 AM UTC
أبو مريم
@tumbukrusuk
Bila saya cerita Allah turun ke langit terendah, anak saya faham tanpa tanya "habis tu Arasy kosong ke?" sebab dia faham sifat Allah tak sama dengan makhluk, "bagaimana" Allah turun tak sama dengan makhluk turun. Kekeliruan berlaku bila masuk anasir asing.
01 Dec, 04:29 AM UTC
Cilrys. mt after dm
@iHugCilrys
wts pc + postcard (satu set) album bts be deluxe edition, good condi. maaf postcard nya ga kefoto - dom jogja - blm bisa sopi yaa - 180k take all boleh tanya tanya dulu yuuk dm ajaa! boleh tolong rt/ like? maaaci #zonaba #zonauang https://t.co/WQ9zAEK9pL
01 Dec, 06:04 AM UTC
30 #availmenteng:ke telegeram,DM lemot
@AulyaRTsquirt23
Biar kuy BS include LG Di tunggu DPnya Loh AQ Cuss home Bogor dulu #tanya RR sebut area https://t.co/Jj9yaa12RB
01 Dec, 05:49 AM UTC
it's a 鬼拍鬼 world 👻🔪👻 🏴🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 🧦
@adiwangsatan
Pebende kolumnis camni @501Awani ? Xtau nak gelak ke nangis dibuatnya. Wajar kita tanya: Apakah Melaka benar2 (layak jadi) Kota Warisan Dunia? Ini adalah bebenang 🧵 https://t.co/lkJmaZP6eI
01 Dec, 04:04 AM UTC
Pear 🇲🇾
@pearkuku
Bila tengok full video, ustaz menjawab apa orang tanya je. Video mana korang tengok? Ni video full ni. Tengok full video malas, komen nak. Menate https://t.co/N4AD3YSXj8
01 Dec, 05:52 AM UTC
#BSD 30-3 Desember || #Jaksel 4-6 desember
@Keysabumil20
Ampir tiap hari ktmu yg prnah dlu..smpe ro ada udh 8x,,2x,3x ..dan msih inget aja,pdhal aku g prnah bkin fr,atau voucer htel stlah smpe ,kdang ada yg tanya bnr apa ngga ya,cod,soalnya jrang update fr gtu kaya orng,tapi alhmdulilah ktmu sama orng2 yg baik,dan g prnah kpok ktmu ak https://t.co/fO0IRXFuqO
01 Dec, 04:56 AM UTC
Nano
@Official_InaNur
Just wanna say I got an annoying customer, banyak sangat tanya omg. Tanya boleh Tapi faham tak banyak sangat tanya 🥲
01 Dec, 06:13 AM UTC
syaaa
@syxxxily
@maryymars @bdgfess mjb ka, boleh aku tanya tanya tentang kosannya?
01 Dec, 06:15 AM UTC
yunna | kinda ia
@urnamericano
Jujur w masih bertanya tanya, bedanya cuma di jumlah doang nih? Fotonya ga beda samsek? https://t.co/5GaXFst6vc
01 Dec, 06:15 AM UTC
sye' 🇲🇾
@msydster_
Yang sorang ni tak habis nak tanya bila aku nak sambung study. Lantaklah alasan aku berhenti sebab nak study pastu tak jadi pun hekheleh kacau duit ko kee
01 Dec, 06:15 AM UTC
Pear 🇲🇾
@pearkuku
@ashrulamrddin Betul, aku tengok sendiri ceramah ni, kadang geng tu saja tanya soalan nak pusing nanti. Aku siap nampak ada cakap ustaz wadi bukan betul sangat pun. Sedih betul dua dua ustaz ni power kot. Aku dulu sebijik macam diaorang sampai berapa tahun tak baca qunut 😢
01 Dec, 06:15 AM UTC
cang
@haechandel
JAEMIN LO PUNYA MASALAH APA GW TANYA WKWKWK
01 Dec, 06:15 AM UTC
Alert Backpacker
@alertbackpacker
Info pemesanan atau tanya-tanya : WA : 089660909656 #rentalalatcamping #rentalalatoutdoor #rentalalatgunung #sewaalatcamping #sewaalatoutdoor #sewaalatgunung #rentalalatcampingmalang #rentalalatoutdoormalang #rentalalatgunungmalang #sewaalatcampingmalang #sewaalatoutdoormalang https://t.co/nbtVfOj0VU
01 Dec, 06:15 AM UTC
JAUNDOORADIO
@Tanya_Jaundoo
#NowPlaying Magnolia (Clean) by Playboi Carti #Listen at https://t.co/fKAxC0tnPQ #jaundooradio
01 Dec, 06:15 AM UTC